Bel ons: 050 - 3021985

Voor kleine en grote schades kunt u bij ons terecht. Bij onderdelen die we niet in voorraad hebben, is er een bevoorrading van 22 keer per dag zodat we die onderdelen snel in huis kunnen hebben. Hiermee houden we de reparatietijd tot een minimum beperkt. En in de tussentijd zorgen we natuurlijk voor een vervangende auto, zodat u geen moment zonder auto hoeft te zitten.

Schade & taxatie

De moderne auto heeft wat te verduren, hoge verkeersdrempels, paaltjes langs de weg en medeweggebruikers die bij het inparkeren uw wagen even ‘meenemen’. Zulk soort kleine schades repareren we snel en vakkundig. Maar natuurlijk nemen we ook grote reparaties en flinke schades voor onze rekening.

Het taxeren van schade kan het best gebeuren door een ervaren specialist die weet wat er precies komt kijken om uw auto weer helemaal tiptop in orde te krijgen. Want als de schade niet juist getaxeerd is zal de verzekering niet akkoord gaan of erger, komt u achteraf met extra kosten te zitten waarmee bij de taxatie geen rekening is gehouden.

Schadetaxatie

Wat grote schades betreft, wij zijn ervaren schadetaxateurs die precies weten wat de verzekeringseisen op dat gebied zijn. Dat betekent, geen verrassingen achteraf omdat de schade verkeerd is getaxeerd. Als u de auto voor schadeherstel bij ons brengt krijgt u natuurlijk een vervangende, auto van ons mee en uw auto krijgt u altijd weer in perfect mobiele staat terug.

Vervangende auto

Werkplaats

Onze werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur, zodat alle mogelijke keuringen (zoals bijv. de APK keuring) in de eigen werkplaats uitgevoerd kunnen worden. Ook verzorgen wij de inbouw van radio, dvd speler, carkit en/of autonavigatie apparatuur.

APK keuring